You are here

Partners

Wij bedanken onze partners voor hun steun om van ABE19 een nieuw TOP-EVENT te maken.

Enkele partners van de beurs van 2017 en 2018, kan u ook op deze editie terugvinden.

Sociaal Secretariaat Acerta voor starters, zelfstandigen en werknemers, was de eerste partner die in 2017 mee de schouders onder ABE zetten. Ook in 2018 en op de komende editie van 2019 doen zij graag weer mee.

Ook de Vlaamse overheidsdienst VDAB die vraag en aanbod op de arbeidsmarkt samenbrengt en vooral als taak heeft werkzoekenden te bemiddelen en te begeleiden naar werk, steunt ons ABE project al voor het 3de jaar op rij.

Sinds 2001 helpt dit gerennomeerde advocatenkantoor u bij de opmaak van contracten, zorgt het voor een professionele begeleiding van conflicten en adviseert u in alles wat u onderneemt in diverse economische sectoren. Ook zij ondersteunen ABE al sinds de dag van ontstaan en zijn er ook elke editie bij.

De specialist in arbeidsveiligheid en milieu neemt alle wettelijke verplichtingen rond arbeidsveiligheid over van uw bedrijf. Zij ontdekten de beurs in 2017, en waren als partner aanwezig in 2018. Ook op de nieuwe editie ABE19 kan u hen dus terugvinden.

Natuurlijk kon niemand de deelname van Scancar missen op de beurs ABE18, met enkele mooie Volvo-modellen in de zaal, en een prachtig gewrapte versie voor de deur. Met vestigingen in Deurne, Brasschaat, Lier en Wilrijk, is het dan ook moeilijk naast deze leuke partner te kijken. Ook Scancar zal er in 2019 dus opnieuw bij zijn.

De ongetwijfeld overbekende Federale Verzekering is onze nieuwe partner voor ABE19. Personeel, voertuigen, aansprakelijkheid, gebouwen, goederen kunnen zij beschermen. Maar evengoed werken aan het pensioen van zelfstandigen en bedrijfsleiders. Wij zijn alleszins blij dat ze deel uitmaken van onze partners.

 

En we zijn fier en verheugd om dit jaar ook KBC tot onze partners te mogen rekenen. Want KBC Live maakt het leven gemakkelijker voor elke ondernemer. Hulp nodig bij een project? Of zoek je naar een antwoord op een praktische vraag? Dan hoef je niet per se de deur uit. Ook bij KBC Live staan ze voor je klaar. En dus ook op ABE19


Naast financiële ondersteunende partners, hebben we gelukkig ook de steun van enkele toffe structureel ondersteunende partners.

Drukkerij Jacobs verzorgt al sinds de eerste beurs (ABE17) ons drukwerk. Van flyers en drankbonnen tot onze mooie beurs-boekjes.

Het toffe team van financiëel ontzorger Abeka helpt ons al sinds 2017 om met de glimlach onthaald te worden.

Karine staat ABE al bij met raad en daad sinds de conceptuele uitwerking. En als mede-oprichter van Antwerp Netwerkmeetings kent ze de netwerkwereld ;)

Met de glimlach is alles mooier, zeker als het mooi in beeld gebracht wordt. En dat doet Share Your Smile al sinds de eerste editie van ABE

De leverancier van deze heerlijke koffie, die ook op uw bedrijf kan smaken, stond vorig jaar ook al op de beurs. Ook dit jaar worden ze zeker gesmaakt.

Kan u zich die leuke piloot nog voor ogen halen, die op ABE17 rondliep? Wel, onze entertainer is er opnieuw bij. Misschien vrolijkt hij uw volgende event wel op.

Elk event heeft een goede accomodatie nodig. En samen met extra ondersteuning, is dat wat we ook vorig jaar van Kinepolis Antwerpen kregen.

Welke netwerker kent "Aart van Afval Alternatief" nu niet? Wij wel. En we hadden een helpende hand nodig voor ons afval. Dus wie kan je dan beter contacteren?